Etiquetes

, , , , , , ,

Aquesta recepta la vaig treure del portal CuinaRDiari  i la vaig adaptar  substituint la farina de blat per la mateixa i el sucre per a agave en pols.

En lloc de fer un pastís com al blog de CuinaRDiari vaig omplir unes 15 flameres (aquell dia erem molta colla a casa).

Pastissets de xocolata i vi negre

Pastissets de xocolata i vi negre

Vols saber la recepta?

Els ingredients  que jo he utilitzat son:

  • 4 ous
  • 2 cullerades d’Agave en pols
  • 150 g margarina sense gluten
  • 200 g xocolata negra Foundant Hacendado
  • 1 got de vi negre
  • 200 g Maizena
  • 1 sobre llevat químic (Hacendado)

Pas a pas:

  1. Pre-escalfem el forn a 180ªC
  2. Separem les clares dels rovells, i fem les clares al punt de neu. Les reservem
  3. A un altre recipient barregem l’agave amb els rovells,
  4. Afegim la mantega pomada, continuem barrejant
  5. Trenquem la xocolata, la posem al microones 1 minut i mig, la remenem bé fins que estigui desfeta del tot i l’afegim a la barreja anterior.
  6. Quan la mescla sigui homogènia hi podem afegir el got de vi, i continuem barrejant.
  7. A un altre recipient barregem la maizena i el llevat en pols, i ho avoquem a la barreja anterior tot passant-ho pel tamisador.
  8. Quan ho tinguem ben mesclat ja podem afegir-hi les clares al punt de neu. Ho farem  a poc a poc i sense deixar de remenar,  vigilant que la mescla no perdi volum.
  9. Untem els motlles amb oli i hi afegim la mescla.
  10. Ho introduïm al forn durant uns 30 minuts. Quan ho punxem i l’escuradents surti net, voldrà dir, com sempre, que ja està llest!

Per decorar-ho podem fer-ho amb unes fulles de menta i agave en pols. Això ja dependrà del gust de cadascú!

Espero que us agradi!